Diensten voor Particulieren

Wilt u een inspirerende workshop volgen over vitaliteit, bent u geïnteresseerd in een bodyscan, vitaliteitscheck, personal trainer of een fitheidsprogramma? Dan bent u bij Klappe Vitality aan het juiste adres! 

 

Bootcamp Steenwijk e.o.

Wilt u fitter worden, afvallen, werken aan uw uithoudingsvermogen of kracht? Bootcamp biedt het u allemaal! Lekker in de buitenlucht sporten op een prachtige locatie onder professionele begeleiding! De focus van de Bootcamp ligt op het ontwikkelen van meer spierkracht, snelheid en conditie en op het vergroten van de mobiliteit en flexibiliteit.

Personal Trainer Steenwijk e.o.

Zoekt u een stok achter de deur, traint u liever alleen of in een kleine groep van maximaal 5 personen en vindt u persoonlijke aandacht belangrijk? Dan is begeleiding door een Personal Trainer individueel of in groepsverband iets voor u! Klappe Vitality biedt u tal van mogelijkheden binnen dit arsenaal om weer fit te worden of fit te blijven.

Bodyscan Steenwijk e.o.

Wilt u op een eenvoudige manier een complete lichaamssamenstelling analyse door middel van een professionele bodyscan? Deze bodyscan geeft door middel van een lichaamsscan de status weer van uw fysieke gesteldheid.

Vitaliteitscheck Steenwijk e.o.

De vitaliteitscheck zoals die door Klappe Vitality wordt aangeboden, biedt u op een snelle manier inzicht in uw lichaamssamenstelling, voedingspatroon en beweegpatroon tegen een aantrekkelijke prijs!  

Workshop Vitaliteit Steenwijk e.o.

Klappe Vitality verzorgt workshops op alle deelgebieden die van invloed zijn op de menselijke vitaliteit. Wilt u uw fitheid een boost geven, maar u weet niet hoe, dan kan het zinvol zijn om een workshop te volgen. Zo’n workshop kan u meer inzicht verschaffen en handvatten geven om een positieve draai aan uw vitaliteit te geven. Het aanbod is divers en wisselt regelmatig per seizoen.