Bootcamp Steenwijk e.o.

Wilt u een volledige workout in de buitenlucht op een mooie, afgeschermde groene locatie? Dan is Bootcamp bij Klappe Vitality wellicht iets voor u! 

 

Bootcamp Steenwijk e.o.

Wilt u fitter worden, afvallen, werken aan uw uithoudingsvermogen, spierkracht en/of flexibiliteit? Bootcamp biedt het u allemaal! Bij Klappe Vitality kunt u in de buitenlucht sporten onder professionele begeleiding op een afgeschermde groene locatie.  

De Bootcamplessen worden gegeven op eigen terrein in het idyllische plaatsje Baars vlakbij Steenwijk. Ter afwisseling zullen af en toe uitstapjes naar de Woldberg worden ondernomen. De locatie beschikt o.a. over een trainingsveld en een loopparcours van 1 kilometer. Ter info: het gedeelte snipperbaan wordt komende maanden omgezet in een grasbaan. Bij heel slechte weersomstandigheden wordt er uitgeweken naar binnen. Op de locatie zijn tevens sanitaire voorzieningen, een loungeruimte en een keuken aanwezig. Na de Bootcamp training is er gelegenheid om koffie en/of thee te drinken. 

U kunt een strippenkaart, maandabonnement of 3 maanden abonnement aanschaffen. Klanten die op structurele basis deelnemen aan de Bootcamp krijgen de mogelijkheid om 1 keer per 2 maanden gebruik te maken van een complete Bodyscan. Deze Bodyscan is dan bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie klikt u op de knop “Bootcamp Abonnementen en Tarieven”.

De 1ste les is altijd een proefles en is bij Klappe Vitality gratis. Deze dient u wel van te voren aan te vragen middels Contact. 

Bootcamp tijden: 

Maandagavond:         18:30 – 19:30 uur

Zaterdagochtend:       9:00 – 10:00  uur

Kijk ook voor challenges 2022 voor een gratis maand Bootcamp onderaan deze pagina.

Bootcamp Steenwijk. Een coulage van foto's van het erf waar de Bootcamp wordt gegeven. Foto;s van een mooie groene omgeving.