Bootcamp Steenwijk e.o.

Wilt u een volledige workout in de buitenlucht op een mooie, afgeschermde groene locatie? Dan is Bootcamp bij Klappe Vitality wellicht iets voor u! 

 

Bootcamp Steenwijk e.o.

Wilt u fitter worden, afvallen, werken aan uw uithoudingsvermogen, spierkracht en/of flexibiliteit? Bootcamp biedt het u allemaal! Bij Klappe Vitality kunt u in de buitenlucht sporten onder professionele begeleiding op een afgeschermde groene locatie.  

De Bootcamplessen worden gegeven op eigen terrein in het idyllische plaatsje Baars vlakbij Steenwijk. Ter afwisseling zullen af en toe uitstapjes naar de Woldberg worden ondernomen. De locatie beschikt o.a. over een trainingsveld en een loopparcours van 1 kilometer. Bij heel slechte weersomstandigheden wordt er uitgeweken naar binnen. Op de locatie zijn tevens sanitaire voorzieningen, een loungeruimte en een keuken aanwezig. Na de Bootcamp training is er gelegenheid om koffie en/of thee te drinken. 

U kunt een strippenkaart, maandabonnement of 3 maanden abonnement aanschaffen. Klanten die op structurele basis deelnemen aan de Bootcamp krijgen de mogelijkheid om 1 keer per 2 maanden gebruik te maken van een complete Bodyscan. Deze Bodyscan is dan bij de prijs inbegrepen. Voor meer informatie klikt u op de knop “Bootcamp Abonnementen en Tarieven”.

Bootcamp tijden: 

Maandagavond:         18:30 – 19:30 uur

Woensdagochtend:    9:00- 10:00 uur

Donderdagochtend:   7:30- 8:30 uur 

Zaterdagochtend:       9:00 – 10:00  uur

Kijk ook voor challenges 2021 voor een gratis maand Bootcamp onderaan deze pagina.

Let op: tijdens de corona periode hebben we te maken met een afwijkende opzet. Zie hiervoor het “Corona Protocol”. Deze vindt u onderaan de website pagina.

Bootcamp Steenwijk. Een coulage van foto's van het erf waar de Bootcamp wordt gegeven. Foto;s van een mooie groene omgeving.