Fitheidsprogramma

Wilt u afvallen en / of uw algehele fitheid verbeteren? Dan is het Fitheidsprogramma bij Klappe Vitality wellicht iets voor u! 

Fitheids-
programma

Wilt u afvallen en / of uw algehele fitheid verbeteren? Dan is het Fitheidsprogramma bij Klappe Vitality wellicht iets voor u! 

Fitheidsprogramma 

Wilt u afvallen en / of werken aan uw fitheid dan is dit Fitheidsprogramma wellicht iets voor u. In een besloten groep gaat u op een prachtige locatie aan de slag in de buitenlucht! U bepaalt zelf hoe lang u wilt deelnemen aan het programma. Echter, de minimum duur is 2 maanden.

Het programma bestaat uit 3 pijlers. De eerste pijler is “Bewegen”. Hierbij wordt 2 x in de week gewerkt aan opbouw van kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en flexibiliteit. De tweede pijler is “Meten is Weten”. Dit gebeurt door een analyse van de lichaamssamenstelling middels een Bodyscan. De derde pijler bestaat uit “Workshops”, welke om de twee maanden worden gegeven. Tijdens deze workshops komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: voeding, beweging, slaap, sociale media en stressfysiologie.

Op momenten dat er een meetmoment of workshop gegeven wordt, zal een training gericht op bewegen komen te vervallen. Als klant kunt u in overleg kiezen wanneer u 2 keer per week wilt sporten.   

De locatie beschikt onder andere over een trainingsveld en een loopparcours van 1 kilometer. Bij zeer slechte weersomstandigheden is er de mogelijkheid om binnen te sporten. Verder beschikt de locatie over een loungeruimte, sanitaire voorzieningen en een keuken. Na de trainingen of tijdens de workshops is er gelegenheid om koffie of thee te drinken. Het fitheidsprogramma wordt doorlopend aangeboden. Voordat u in het Fitheidsprogramma stapt zal er een intake gesprek plaats vinden. Voor verdere informatie en tarieven klikt u op de knop “Tarieven en Procedure Fitheidsprogramma”.