Personal Trainer Steenwijk

 Klappe Vitality biedt u tal van mogelijkheden om te trainen onder begeleiding van een Personal Trainer in de buitenlucht op een prachtige groene locatie!

Personal Trainer Steenwijk e.o. 

Zoekt u een Personal Trainer die u helpt bij het verwezenlijken van uw doelen? En wilt u dit doen in een afgeschermde omgeving op een prachtige groene locatie? Dan bent u bij Klappe Vitality op het juiste adres!

Bij Klappe Vitality worden de trainingen gegeven op eigen terrein in Baars, vlakbij Steenwijk. De locatie beschikt onder andere over een trainingsveld, een fitness ruimte specifiek voor de Personal Training en een hardloopparcours van 1 kilometer. Ter info: het gedeelte snipperbaan wordt komende maanden omgezet in een grasbaan. Afhankelijk van de wensen kan zowel binnen als buiten getraind worden. Op de locatie zijn tevens sanitaire voorzieningen, een loungeruimte en een keuken aanwezig. Na de training is er gelegenheid om koffie en/of thee te drinken.

Een terugkerend onderdeel van Personal Training is de Bodyscan. Deze geeft een analyse van uw lichaamssamenstelling. Kijkt u hier voor een voorbeeld van een resultaatoverzicht van de Bodyscan. Hiermee kunt u uw voortgang monitoren. Bij Personal Training wordt er afhankelijk van de wensen en doelstellingen o.a. getraind op de onderdelen kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. 

In een vrijblijvend intake gesprek worden samen met u uw doelen vastgesteld. Op basis van uw wensen wordt er samen met u de focus bepaald op de verschillende onderdelen.

Voor verdere informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, gaat u rechtsboven in de balk naar de Contact knop.

 

Personal Trainer Steenwijk. Impressie van foto's van de mooie groene omgeving.
Personal Trainer Steenwijk. Impressie van foto's van de mooie groene omgeving.

Personal Trainer Steenwijk e.o. in groepsverband

Wilt u onder begeleiding van een Personal Trainer in een kleine groep (maximaal 4 personen) uw doelen verwezenlijken? En wilt u dit doen in een afgeschermde omgeving op een prachtige groene locatie? Dan bent u bij Klappe Vitality aan het juiste adres!

Bij Klappe Vitality worden de trainingen gegeven op eigen terrein in Baars, vlakbij Steenwijk. De locatie beschikt onder andere over een trainingsveld, een fitnessruimte specifiek voor de Personal Training en een hardloop parcours van 1 kilometer. Ter info: het gedeelte snipperbaan wordt komende maanden omgezet in een grasbaan. Afhankelijk van de wensen kan zowel binnen als buiten getraind worden. Op de locatie zijn tevens sanitaire voorzieningen, een loungeruimte en een keuken aanwezig. Na de training is er gelegenheid om koffie en/of thee te drinken.

Een terugkerend onderdeel van Personal Training is de Bodyscan. Deze geeft een analyse van uw lichaamssamenstelling. Kijkt u hier voor een voorbeeld van een resultaatoverzicht van de Bodyscan. Hiermee kunt u uw voortgang monitoren. Bij Personal Training wordt er afhanelijk van de wensen en doelstellingen o.a. getraind op de onderdelen kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. 

In een vrijblijvend intake gesprek worden samen met u uw doelen vastgesteld. Op basis van uw wensen wordt er samen met u  de focus bepaald op de verschillende onderdelen.

Voor verdere informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, gaat u rechtsboven in de balk naar de Contact knop.