Diensten voor Bedrijven

Zoekt u een locatie om te huren? Wilt u een inspirerende workshop volgen over vitaliteit? Bent u geïnteresseerd in een Vitaliteitscheck voor uw team? Of wilt u samen een Bootcamp volgen? Dan bent u bij Klappe Vitality aan het juiste adres! Klappe Vitality bevindt zich aan de voet van de Woldberg in Baars nabij Steenwijk op een prachtige groene locatie. De verschillende activiteiten zijn ook te combineren volgens uw wensen.

Bootcamp

Wilt u met uw team erop uit en wilt u samen lekker sporten in de buitenlucht in een prachtige groene omgeving onder professionele begeleiding? Dan is samen Bootcampen wellicht iets voor u! 

Vitaliteitscheck

De vitaliteitscheck zoals die door Klappe Vitality wordt aangeboden, biedt u op een snelle manier inzicht in uw conditie, lichaamssamenstelling en voedingspatroon tegen een aantrekkelijke prijs! Onderdeel van de vitaliteitscheck zijn een professionele bodyscan, conditietest en een voedingsanalyse. 

Workshop Vitaliteit

Klappe Vitality verzorgt workshops op alle deelgebieden die van invloed zijn op de menselijke vitaliteit. Er zijn heel veel factoren die een impact kunnen hebben op fitheid, zoals bijvoorbeeld beweging, voeding, stress, slaap, sociale contacten, media, enzovoort. Wilt u en/of uw team een boost geven aan uw/jullie vitaliteit, dan kan het zinvol zijn om een workshop te volgen. Zo’n workshop kan u meer inzicht verschaffen en handvaten geven om een positieve draai te geven aan uw vitaliteit. Het aanbod is divers en wisselt regelmatig per seizoen.   

Locatie huren

Zoekt u een vergaderlocatie of gewoon een locatie om samen te komen in een prachtige bosrijke omgeving? Dan is deze locatie wellicht iets voor u! De locatie bevindt zich aan de voet van de Woldberg en biedt daardoor volop ruimte voor wandelen en/of fietsen in de natuur. Klappe Vitality zelf beschikt ook over een loopparcours van 1 kilometer. Dus als u in de nabijheid van het af te huren pand wilt verblijven, hoeft u niet het terrein af om uw benen te strekken! Het pand heeft een totale oppervlakte van 65 m2 en beschikt over een keuken, sanitaire voorzieningen en twee ruimtes, waarvan er 1 is ingericht als lounge-/vergaderruimte. Deze ruimte a 28 m2 biedt plaats aan maximaal 15 personen en heeft alle toebehoren om uw vergadering soepel te laten verlopen. De andere ruimte a 17 m2 kunt u ook gebruiken voor uw vergadering/bijeenkomst. Het hele pand is op een informele wijze ingericht. Lunch is in overleg mogelijk. Onder tarieven krijgt u een impressie van de opzet en de geboden mogelijkheden.

Let op: tijdens de corona periode hebben we te maken met een afwijkende opzet. Zie hiervoor het “Corona Protocol”. Deze vindt u onderaan de website pagina.

Wilt u meerdere activiteiten/items combineren of wilt u wat anders, dan kunt u een offerte op maat aanvragen via de knop Zakelijk contact.